Pieptul de pui pane se prepară în aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 311 calorii , 28 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, parmezan, pătrunjel și boia de ardei. Merge bine ca fel principal. Cu un scor spoonacular de 49% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Degete de pui pane , Chiftele de pui pane și Scoici coapte și pane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, sarea și piperul. Într-un alt bol, combinați untul, sucul de lămâie și usturoiul. Înmuiați puiul în amestecul de unt, apoi tăvăliți-l prin pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Rulați puiul în stil rulou de jeleu; așezați-l cu cusătura în jos într-o tavă de copt unsă cu unsoare, de 28 cm x 18 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Stropiți cu orice amestec de unt rămas; presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35 de minute sau până când sucul iese limpede.