Picant Szechuan Stir-Fry

Picant Szechuan Stir-Fry
Picant Szechuan Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei, usturoi, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui Picant Szechuan Stir-Fry, Picant Screamin ' Szechuan Se Amestecă Fry, și Pui Picant Szechuan Stir-Fry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică și uscată. Când cratița este fierbinte, adăugați boabele de piper Szechuan și, agitând tigaia constant, prăjiți până când boabele de piper sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din căldură.
3
Așezați boabele de piper într-o mașină de tocat condimente și macinați. Condimentează bucățile de pui cu boabele de piper și sare și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Încălziți un wok mare la foc mare. Când wok-ul este fierbinte, adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați ghimbirul, usturoiul și ceapa și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați puiul, broccoli, ardeii, ciupercile shiitake, sosul de soia, sherry și pasta de chile. Se amestecă până când puiul este gătit și legumele sunt fierte, dar al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Adăugați scallions și se amestecă-prăji timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista