Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de spanac-busuioc. Această rețetă fără gluten și primară servește 14 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 183 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, parmezan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 121 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pesto De Busuioc Cu Spanac, Pesto De Busuioc Cu Spanac, și Pesto De Busuioc Cu Spanac {Fără Nuci} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți usturoiul într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați spanac, busuioc și nuci. Pulsează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați brânză, sare și piper. Continuați procesarea adăugând treptat ulei într-un flux constant.