Această rețetă servește 4. Dacă $2.19 pe portie falls în bugetul dvs., pere miere-fiert cu zahar brun smantana ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de pere, dar bosc, ROM, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rhubarb Streusel Tart Cu Zahăr Brun-Smântână Înghețată, Placinta De Dovleac Cu Zahar Brun Si Smantana, și Scones de smântână de căpșuni cu zahăr brun se sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați pere cu suc de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie, combinați apa, vinul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați semințe de vanilie și păstăi și scorțișoară. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați pere. Acoperiți amestecul cu o bucată rotundă de hârtie pergament. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când perele sunt doar fragede atunci când sunt străpunse, întorcându-se la jumătatea gătitului, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Folosind lingura cu fante, transferați perele în castron mare. Se fierbe lichidul de braconaj până se reduce la consistența ușor siropoasă, aproximativ 2 minute. Sirop rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă sirop peste pere. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Bateti smantana, zaharul si brandy, daca folositi, intr-un bol mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți în 1 până la 1 1/2 linguri de sirop de braconaj răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Feliați subțire fiecare pere pe jumătate pe lungime, lăsând felii atașate la capătul tulpinii. Folosind spatula metalică, transferați perele pe plăci. Apăsați ușor pe pere pentru a ventila ușor. Puneți niște sirop peste pere. Lingurați smântână alături de fiecare jumătate de pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe