Penne La Cuptor Cu Trei Brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne la cuptor cu trei brânzeturi. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, amidon de porumb, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Penne La Cuptor Cu Patru Brânzeturi, Patru Brânză Coapte Penne, și Penne la cuptor cu vinete, roșii și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mediu la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
În timp ce ceapa gătește, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Combinați amidonul de porumb și 1/2 cană de lapte într-un castron mic.
Adăugați restul de 3 1/2 căni de lapte în ceapă; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat amestecul de amidon de porumb. Gatiti 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă sare, piper și nucșoară.
Adăugați brânzeturile cheddar și mozzarella, amestecând cu un tel până când brânzeturile se topesc. Se amestecă pastele.
Se toarnă amestecul de paste uniform în 6 (2 cani) feluri de mâncare gratinate sau ramekine acoperite cu spray de gătit.
Combinați parmezanul și pesmetul; se presară peste amestecul de paste.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când sosul este Bulbuc și blatul este maro.