Penicilina Din New York
Penicilina din New York ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Pui (Penicilină Din New York), Cocktail De Penicilină, și New York, New York.
Instrucțiuni
Se toarnă apa rece într-o oală mare.
Adăugați puiul, usturoiul, ceapa, morcovii, țelina, pătrunjelul, frunza de dafin, sarea și boabele de piper și aduceți încet la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 4 ore, degresând frecvent.
Se strecoară supa. Aruncați ceapa, pătrunjelul, frunza de dafin și boabele de piper, dar rezervați celelalte legume.
Scoateți puiul, pielea și dezosați-l și rezervați carnea. Întoarceți bulionul de pui, carnea de pui, morcovii, țelina și usturoiul în oală și readuceți la foc mic; condimentați cu sare sau piper suplimentar, după gust.
Serviți supa în boluri mari peste pastina, orez sau spaghettini. Puterile curative ale supelor sunt eliberate numai atunci când legumele sunt piure împreună în castron. Folosiți o furculiță pentru zdrobire. Folosiți o lingură mare pentru a mânca. Te vei simți mai bine în curând.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;