Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Pește-spadă la grătar cu sos Tropical picant ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $22.0 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1635 calorii, 185g de proteine, și 61G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pește-spadă, căței de usturoi, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant, Pește-Spadă Picant La Grătar, și Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii.
Instrucțiuni
Cojiți portocala, îndepărtând toată miezul alb amar și tocați grosier. Tăiați grosolan ceapa. Tăiați verdeața de scallion. Set aside.In o tigaie cu sos, aruncați portocala, ceapa, verdeața de scallion și ananasul împreună cu sucul său, pasta de roșii, usturoiul, amidonul de porumb, sarea, fulgii de ardei iute și cayenne. Se aduce la fierbere la foc mediu. Continuați să amestecați pentru a nu arde. Gatiti descoperit, timp de aproximativ 10 minute. Continuă să amesteci.Reduceți focul și fierbeți, neacoperit până devine frumos și gros, aproximativ 10 minute.
Tăiați peștele-spadă în patru fripturi.Completați fiecare friptură cu 1/4 din sos și grătar, rotind o dată, timp de aproximativ 12 minute sau până când fripturile se fulg atunci când sunt testate cu o furculiță.Notă: puteți pregăti sosul în avans.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.