Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant

Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Pește-spadă la grătar cu sos Tropical picant ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $22.0 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1635 calorii, 185g de proteine, și 61G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pește-spadă, căței de usturoi, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant, Pește-Spadă Picant La Grătar, și Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii.

Instrucțiuni

1
Cojiți portocala, îndepărtând toată miezul alb amar și tocați grosier. Tăiați grosolan ceapa. Tăiați verdeața de scallion. Set aside.In o tigaie cu sos, aruncați portocala, ceapa, verdeața de scallion și ananasul împreună cu sucul său, pasta de roșii, usturoiul, amidonul de porumb, sarea, fulgii de ardei iute și cayenne. Se aduce la fierbere la foc mediu. Continuați să amestecați pentru a nu arde. Gatiti descoperit, timp de aproximativ 10 minute. Continuă să amesteci.Reduceți focul și fierbeți, neacoperit până devine frumos și gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați peștele-spadă în patru fripturi.Completați fiecare friptură cu 1/4 din sos și grătar, rotind o dată, timp de aproximativ 12 minute sau până când fripturile se fulg atunci când sunt testate cu o furculiță.Notă: puteți pregăti sosul în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Revista