Paste Cacio e Pepe

Paste Cacio e Pepe
Pasta Cacio e Pepe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 2 porții cu 504 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper, penne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Paste Cacio E Pepe, Paste Cacio e Pepe, și Rețetă de Paste Cacio e Pepe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare de servire cu apă fierbinte pentru a încălzi vasul; lăsați să stea în timp ce gătiți pastele. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Se toarnă apă fierbinte din vasul de servire. Adăugați imediat pastele scurse și uleiul în castron, apoi rucola și brânza și aruncați pentru a acoperi. Dacă este uscat, adăugați o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste cu linguri. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
RucolaRucola
BrânzăBrânză
PastePaste
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista