Paste Cacio e Pepe
Pasta Cacio e Pepe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 2 porții cu 504 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați rucola, piper, penne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Paste Cacio E Pepe, Paste Cacio e Pepe, și Rețetă de Paste Cacio e Pepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mare de servire cu apă fierbinte pentru a încălzi vasul; lăsați să stea în timp ce gătiți pastele. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană lichid de gătit pentru paste.
Se toarnă apă fierbinte din vasul de servire. Adăugați imediat pastele scurse și uleiul în castron, apoi rucola și brânza și aruncați pentru a acoperi. Dacă este uscat, adăugați o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste cu linguri. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se servește.