Parmezan Cheddar Souffl 4

Parmezan Cheddar Souffl 4
Parmesan Cheddar souffl aprox. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ouă, cremă de tartru, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan, Souffl de ciocolată 8 S pentru două, și Souffl De Porumb 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se topește untul într-o cratiță mică la căldură scăzută. Se amestecă făina. Gatiti 2 min. până la bule. Se amestecă treptat laptele cu biciul până se omogenizează. Se amestecă constant, se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc. Bateți ușor cele 4 gălbenușuri de ou într-un castron mic. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri. Amestecând constant, turnați încet amestecul de ouă înapoi în amestecul fierbinte. Amestecând constant, gătiți la foc mic 1 până la 2 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se topește. Pune deoparte.
5
Bateți cele 6 albușuri de ou și crema de tartru într-un vas mare de metal sau sticlă cu mixer la viteză medie până când se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți aproximativ 1 cană de albușuri în sos cu spatulă de cauciuc pentru a ușura sosul. Îndoiți ușor sosul înapoi în albușurile rămase. Se toarnă cu grijă amestecul de souffl în 2-qt fără grăsime. souffl sau vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Coaceți 20 min. sau până când se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista