Paprikash de pui cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, usturoi îmbuteliat, boia maghiară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Paprikash De Vită Cu Aragaz Lent, Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent, și Duminică Aragaz Lent: Paprikash De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina și puiul într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de pui, ceapa tocată și următoarele 8 ingrediente (prin ciuperci) într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe