Paley Place dublu-Chile piept este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piept de vită, la 8 Chiles new mexico ușoară, conserve de roșii, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Hanuka. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Piept cu gem de ceapă și Chile, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept De Vită Cu Ceapă Dublă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, turnați 3 căni de apă clocotită peste ardeii iute din New Mexico și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid.
4
Între timp, măcinați ardei iute pasilla negro, anason stelat, semințe de fenicul, sare și boabe de piper într-o moară de condimente sau râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Cană De Usturoi Tocat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Frecați pieptul cu amestec de condimente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Vârtej înmuiate ardei iute, oțet și chile lichid într-un blender până purificat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare (puneți-o peste 2 arzătoare, dacă este necesar).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați ulei de măsline, ulei de vârtej în tigaie și adăugați piept. Gatiti pieptul pana se rumeneste bine pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți și rumeniți pe părțile rămase, ajustând căldura pentru a menține pieptul sfârâit, dar nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți și puneți deoparte.
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute. Se toacă roșiile și se adaugă cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați chile pur și bulion. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Usturoi Tocat
12
Adăugați pieptul, acoperiți și coaceți în cuptor până când furculița este fragedă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Așezați pieptul pe un platou de servire, acoperiți cu folie și puneți-l într-un loc cald. Rotiți sucurile de tigaie într-un blender până se omogenizează. Feliați pieptul subțire și serviți fierbinte, cu sucuri de tigaie amestecate pe lateral.