Paella Vegetală Cu Orez Brun

Paella Vegetală Cu Orez Brun
Rețeta de orez brun Paella de legume ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sferturi de inimă de anghinare, orez brun cu bob scurt, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4, Orez Brun Vegetal, și Orez Brun Sushi De Legume.

Instrucțiuni

1
Adăugați orezul și continuați să fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
2
Scurgeți complet apa (o strecurătoare ajută) și lăsați orezul să se usuce până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți o tigaie mare, adâncă sau un wok cu fund plat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ceapa tocată și sarea și piperul după gust. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și roșiile. Gatiti, amestecand si rupand bucati mari de rosii cu dosul lingurii, pana cand amestecul se ingroasa si cea mai mare parte a lichidului fierbe. Se amestecă orezul scurs, boiaua și bulionul de șofran și se fierbe încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați 3 căni de bulion cald și fasolea de unt și dați la fiert. Gustă bulionul pentru a vedea dacă este suficient de sărat și adaugă sare și piper după gust. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 20 de minute. Se amestecă fasolea italiană. Creșteți căldura până la fierbere din nou, dacă este necesar, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti 10 minute. Aranjați ardeiul gras și inimile de anghinare deasupra orezului. Dacă orezul pare să se usuce în jurul marginilor, dar încă nu este gătit, stropiți puțin mai mult bulion (1/4 până la 1/2 cană) în jurul marginilor. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic timp de 10 minute. Verificați dacă orezul este fraged și lichidul este absorbit. Dacă orezul este gata, dar există încă mult lichid, scoateți capacul și gătiți până când lichidul fierbe. Dacă orezul nu este gata, adăugați puțin mai mult bulion sau apă, dacă este necesar, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie. Când orezul este gătit, dacă există exces de lichid în tigaie, scoateți capacul și lăsați-l să fiarbă (paella trebuie să fie umedă, dar să nu înoate în lichid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole De FasoleFasole De Fasole
Fasole De UntFasole De Unt
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea până când este gata de servit.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista