Paella Ușoară

Paella Ușoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Paellan ușor. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 411 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, scoici de mare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Paella ușoară, Paella Ușoară, și Paella Ușoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați două vase de copt din sticlă de 11x7 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, aruncați creveții și scoicile cu 1 lingură de ulei și un vârf generos de fire de șofran; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, anghinarea și cârnații. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Întindeți jumătate din amestecul de orez uniform în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, boia de ardei și 1 linguriță de șofran până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se toarnă 2 căni de amestec de bulion uniform peste amestecul de orez în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Puneți creveți și scoici pe amestecul de orez în fiecare fel de mâncare. Acoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când creveții sunt roz și scoicile sunt albe și opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista