Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Paellan ușor. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 411 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, scoici de mare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Paella ușoară, Paella Ușoară, și Paella Ușoară.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați două vase de copt din sticlă de 11x7 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, aruncați creveții și scoicile cu 1 lingură de ulei și un vârf generos de fire de șofran; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, anghinarea și cârnații. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Întindeți jumătate din amestecul de orez uniform în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, boia de ardei și 1 linguriță de șofran până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se toarnă 2 căni de amestec de bulion uniform peste amestecul de orez în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Puneți creveți și scoici pe amestecul de orez în fiecare fel de mâncare. Acoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când creveții sunt roz și scoicile sunt albe și opace.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.