Reteta de pui și fructe de mare Paella ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 2 ore și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1183 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 4.51 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați șofran, șuncă de șuncă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Fructe de mare și paella de pui, și Fructe De Mare Și Paella De Pui.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de stoc la foc mare adăugați 2 linguri ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coapsele de pui și jamboanele de șuncă și coapsele maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Ham Hock
3
Scoateți puiul pe o farfurie, lăsând jamboanele de șuncă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați în oală 1 cană de ceapă, țelină, morcovi și usturoi și gătiți timp de 5 până la 7 minute. Degajează cu vin alb și reduce la jumătate. Apoi adăugați stocul de fructe de mare, șofranul și 2 litri de apă și lăsați să fiarbă timp de 2 ore sau până se reduce la jumătate. Când stocul este terminat fierberea, tulpina și țineți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Vin Alb
Morcov
șofran
țelină
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Într-o tigaie mare sau o tigaie de paella adăugați restul de 2 linguri ulei, chorizo, ardei gras roșu și restul de 1 cană de ceapă, gătiți până când ceapa este translucidă, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați orez, sare și piper în tigaie și sotati până când toate boabele de orez sunt acoperite cu ulei de tigaie. Formați orez în jurul tigaiei, astfel încât să fie la nivel, apoi adăugați 1 cană de bulion la un moment dat la orez; nu amestecați orezul. Când orezul este al dente sau 3/4 din modul de a fi complet gătit, adăugați coapse de pui, creveți, scoici, midii și scoici. Îngropați articolele din fructe de mare în orez, astfel încât acestea să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pulpe De Pui
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Midii
Creveți
Boabe
Bulion
Scoici
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați cana finală de bulion și acoperiți bine întreaga tigaie cu o altă tigaie sau capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Lăsați să stea pe foc timp de 10 până la 15 minute sau până când fructele de mare sunt fierte.