Pătrate De Aperitiv Cu Brânză De Slănină Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de Aperitiv cu brânză de slănină fără Gluten. Această rețetă face 50 de porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză cremă de arpagic și ceapă, bucăți adevărate de slănină, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aperitiv Fără Gluten: Slănină De Pui Cu Miere, Bacon De Praz Fără Gluten Și Quiche Cu Patru Brânzeturi, și Fulgi de ovăz de dovleac oricând pătrate (vegan, fără gluten, fără ulei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.împărțiți aluatul în jumătate. Frământați fiecare jumătate până se înmoaie și nu mai sfărâmicios. Aplatizați fiecare într-o rundă.
Așezați 1 rundă între 2 foi de pergament de gătit sau hârtie cerată.
Rulați în pătrat de 10 inci. Îndepărtați cu grijă foaia superioară de hârtie. Cu tăietor de pizza sau cuțit, tăiați aluatul în pătrate de 25 (2 inci). Înlocuiți hârtia; întoarceți cu grijă aluatul și îndepărtați a doua foaie de hârtie.
Așezați pătrate pe foaia de cookie-uri ungreased. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți 8 până la 11 minute sau până se rumenesc pe margini. Se răcește 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați cremă de brânză și slănină. Acoperiți fiecare pătrat de patiserie cu aproximativ 1 linguriță amestec de cremă de brânză. Se acoperă fiecare cu jumătate de roșii; se presară cu ceapă verde.