Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi
Nevoie de o curs principal fără lactate? Păsările de curte prăjite, slănina de mistreț și farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 2738 calorii, 170g de proteine, și 164g de grăsime fiecare. Pentru $9.51 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, țelină, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Picior prăjit de mistreț, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Salată De Fenicul Prăjit Și Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați oasele, apa, morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul, salvia și boabele de piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, degresând ocazional. Se strecoară stocul. Măsurați 3 1/2 căni de stoc pentru gătit farro și rezervați resturile pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Farro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fiecare dintre găinile de vânat, găinile sau porumbeii în jumătate, apoi condimentați peste tot cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Vânat
3
Într-o tigaie mare, la foc moderat, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați păsările, cu pielea în jos, în tigaie și căutați până când pielea este maro aurie și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați păsările, așa cum s-a făcut, într-o tigaie sau o foaie mare de copt cu margini și prăjiți-le în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați slănina într-o hârtie peplacă cu coajă și turnați jumătate din grăsimea de slănină topită într-o tigaie medie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalota în cratița originală și saut, amestecând ocazional, până când devine translucid, apoi adăugați farro și saut, amestecând ocazional, până când sunt doar prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cele 3 1/2 căni de stoc rezervate la farro și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În timp ce farro fierbe, încălziți grăsimea de slănină topită în tigaia medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și saut, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci este evaporat, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați ciupercile și slănina în farro și amestecați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Farro
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți uleiul de măsline, salvia și boabele de piper la foc mic. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească până când este parfumat cu salvie și boabe de piper. Odată răcit, strecurați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți murele, coacăzele, vinul roșu, mierea și oțetul la foc mic. Continuați să fierbeți până când amestecul este gros și asemănător gemului, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Coacăze
Semințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați feniculul și morcovii în vase separate de copt sau foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Transferați într-un castron mare, stropiți cu siropul de arțar și oțetul, condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Împărțiți farro-ul în 4 farfurii, apoi acoperiți fiecare cu legume și păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Păsări De Curte
Farro
2
Încingeți farfuriile cu compot de fructe de pădure și ulei de salvie.