Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel
Toastul francez de dovleac umplut cu Mascarpone de mure-Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.23 pe portie. O porție conține 1293 calorii, 19g de proteine, și 93G de grăsime. Dacă aveți mure, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel, Mascarpone toast francez cu sirop de mure cald, și Pâine prăjită de mure umplute cu Topping de mure.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, fără agitare, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Bateți încet în crema caldă, piureul de mure și lichiorul și gătiți până se omogenizează și ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
(din Cutie)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se scoate de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Să vină la temperatura camerei.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea într-un vas mare de copt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați piureul de dovleac, condimentele măcinate, laptele, 1/4 cană de smântână grea, vanilia și romul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Lapte Rece, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți 4 felii de pâine în amestecul de cremă și lăsați să stea 2 minute. Întoarceți cu grijă feliile și lăsați să stea până când pâinea este complet înmuiată, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
10
În timp ce pâinea se înmoaie, încălziți 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când amestecul începe să sfârâie. Gatiti cele 4 felii de paine pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 pana la 3 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când fundul este maro auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați procesul cu untul, uleiul și restul de 4 bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
12
Combinați mascarpona și restul de 1/4 cană de smântână grea într-un bol și folosind un mixer de suport sau un mixer de mână, bateți până devine pufos și neted. Răzuiți amestecul într-un bol și pliați în câteva linguri de sos de mure-caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Apă Suplimentară
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Puneți sosul într-o cratiță mică la foc mic și încălziți sau puneți-l în cuptorul cu microunde timp de un minut sau cam așa ceva pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Scoateți pâinea prăjită franceză din cuptor și aranjați-le pe un platou de servire. Top 4 felii de pâine prăjită cu o păpușă mare de mascarpone de mure-caramel și unele dintre mure. Acoperiți cu restul de 4 bucăți de pâine prăjită și stropiți fiecare cu o parte din sosul cald de caramel de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Apă Suplimentară
Mascarpone
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Se presară cu zahărul cofetarilor, se ornează cu crenguță proaspătă de mentă și se servește.