Pâine Prăjită Crocantă
Crunchy pâine prăjită franceză este un mic dejun care servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 156 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână pâine, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 396 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Pâine Prăjită Crocantă, Pâine Prăjită Crocantă, și Pâine Prăjită Crocantă Cu Nucă De Cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți foaia de copt: Preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de silicon.
Pâine prăjită ușor în cuptor:
Puneți bucățile de pâine pe o foaie de copt căptușită în cuptorul de încălzire (nu trebuie să fie la temperatura maximă) pentru a prăji ușor timp de 5 minute. Răciți pâinea complet.
Zdrobiți fulgii de porumb: sigilați fulgii de porumb într-o pungă de plastic grea. Zdrobiți-le cu un sucitor la dimensiunea ovăzului rulat.
Se toarnă într-o tigaie sau într-un vas de mică adâncime. Pune deoparte.
Înmuiați feliile de pâine în amestec de ouă: într-un castron mare, bateți pentru a amesteca ouăle, laptele, făina și vanilia până se omogenizează. Asigurați-vă că nu există bucăți de făină neamestecată.
Se toarnă într-o tigaie sau într-un vas de mică adâncime. În loturi, puneți bucățile de pâine în amestecul de ouă. Înmuiați aproximativ 1 minut pe fiecare parte în amestecul de ouă. Aveți grijă să nu rupeți pâinea.
Se acoperă cu firimituri de fulgi de porumb zdrobite:
Așezați bucățile de pâine în firimiturile de fulgi de porumb. Înveliți ambele părți cu firimiturile.
Așezați pe foaia de copt căptușită.
Se coace la 400 de grade F timp de 10 minute pe o parte. Apoi răsturnați cu clești sau o spatulă și coaceți încă 5 până la 10 minute, până când firimiturile încep să se rumenească.
Mănâncă cald cu unt și sirop de clătite.