Pâine Franceză Cu Ierburi

Pâine Franceză Cu Ierburi
Pâinea cu ierburi franceze este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de oțet distilat, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în jurul 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Pâine franceză cu ierburi + făină King Arthur {Giveaway}, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Unt De Vin Din Plante Franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați drojdia, zahărul, 1 linguriță de sare și 1 1/2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie cu sos combinați laptele, apa și 1/4 cană de unt sau margarină până la 110 grade F (38 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă amestecul de lapte și oțet în amestecul de făină și se amestecă la viteză mică a mixerului până se umezește. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă 1 1/2 căni de făină suplimentară pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați adăugând încă 1/2 până la 1 cană de făină până când aluatul este neted și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un vas uns și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos și rotiți-l într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 16x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
7
Într-o cratiță încălziți ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță sare, pătrunjelul și 2 linguri unt sau margarină până când untul sau margarina se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se întinde peste dreptunghiul aluatului și începând de la partea de 16 inci Se rulează aluatul strâns ca o rolă de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
9
Așezați cusătura de pâine cu fața în jos pe o foaie de biscuiți unsă și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți pâinea până se rumenesc aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Ungeți pâinea fierbinte cu unt topit și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista