Pâine de nuci de afine II
Cranberry Nut Pâine II ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, afinele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Mașină De Pâine Pâine Integrală De Grâu-Afine, Pâine de stafide de bază sau pâine de afine, și Data și piuliță putere baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
Într-o ceașcă de măsurare de 1 cană (sau mai mare) combinați sucul și coaja de portocală, untul și suficientă apă clocotită pentru a ajunge la 3/4 cană. Se amestecă în amestecul de făină. Îndoiți în ou, nuci și afine.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Se răcește pâinea în tigaie timp de 5 minute înainte de a se scoate într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru a face glazura combinați zahărul cofetarilor, untul, sucul de portocale și laptele; adăugați mai mult lapte dacă este necesar, astfel încât glazura să fie subțire și ușor curgătoare.
Stropiți peste pâine; lăsați glazura să se stabilească înainte de feliere.