Pâine cu nuci și fructe
Pâinea cu nuci și fructe este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 5 porții. Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 544 de calorii . Este o garnitură la un preț foarte rezonabil. Această rețetă este apreciată de 30 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână stafide, sare, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Pâinea cu nuci și fructe , crocantă cu fructe și nuci și couscousul cu fructe și nuci pentru micul dejun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți bine o tavă de chec de 20 x 13 cm. Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius.
Într-un castron mic, bateți bine oul.
Se amestecă laptele și untul topit sau grăsimea vegetală.
Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol.
Adăugați zahărul, nucile, stafidele și coaja de portocală; amestecați bine. Încorporați amestecul de ouă în amestecul de fructe și nuci până când făina este ușor umezită. Turnați aluatul într-o tavă de chec unsă și lăsați să stea 20 de minute.
Așezați tava în centrul cuptorului.
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute. Întoarceți pâinea pe un grătar de sârmă și lăsați-o să se răcească câteva ore înainte de a o felia.