Pâine cu brânză de usturoi a lui Neely
Pâinea cu brânză de usturoi a lui Neely ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție conține 696 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de frunze proaspete de busuioc, parmezan, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Usturoi Cu Trei Brânzeturi, Pâine Cu Brânză De Usturoi, și Pâine Cu Brânză De Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați pâinea în jumătate, pe lungime.
Adăugați usturoiul, ierburile, untul și parmezanul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când este bine încorporat. Alternativ, puteți plia ingredientele împreună folosind o spatulă de cauciuc.
Întindeți amestecul de unt pe lungimea interioară a ambelor felii de pâine. Înfășurați bucățile în folie de aluminiu și puneți-le pe o tavă de foi.
Coaceți până când pâinea se prăjește și brânza se topește, aproximativ 10 minute. În acest moment, scoateți folia, presărați feliile cu brânza mozzarella și condimentați cu sare și piper, după gust. Glisați pâinea înapoi în cuptor până când bulele de brânză, aproximativ 5 minute.
Scoateți pâinea din cuptor pe o tăietură și feliați înainte de servire.