Ouă umplute cu chimen și arpagic
Ouăle umplute cu chimen și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de semințe de chimen, ouă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă diabolice de arpagic și ceapă, Homar și arpagic omletă, și Ouă Diavolite De Arpagic-Tarhon.
Instrucțiuni
Acoperiți ouăle cu apă rece cu 1 inch într-o cratiță și aduceți doar la fierbere.
Scoateți din căldură și lăsați ouăle să stea, acoperite cu capac, 17 minute.
Măcinați fin semințele de chimen într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil.
Scurgeți ouăle, apoi clătiți cu apă rece până când nu mai este fierbinte la atingere.
Cojiți ouăle, apoi înjumătățiți pe lungime. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile și amestecați într-un castron cu o furculiță. Se amestecă maioneză, iaurt, 2 linguri de arpagic, suc de lămâie, chimen și sare și piper după gust (umplutura va fi slăbită).
Lingurați gălbenușul în alb și presărați cu arpagicul rămas.