Orezul mexican al Mariei
Orezul Mexican al Mariei este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Orezul mexican al Mariei, Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati orezul si ceapa in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare, chimen și piper.
Se toarnă apă peste amestecul de orez. Amestecați sosul de roșii și bulionul de pui în apă. Creșteți căldura la mediu-mare, puneți un capac pe cratiță și aduceți la fierbere.
Adăugați ardeiul serrano chile și continuați să gătiți la fierbere timp de 10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut până când orezul este fraged și apa este absorbită, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.