Rețeta orez spaniol folosind sos de roșii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 4. O porție conține 343 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de legume, ulei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez spaniol cu pui, măsline și sos de roșii de naut, Chiftele Spaniole În Sos De Roșii, și Cartofi prăjiți spanioli cu sos de roșii pentru rețete similare.