Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul
Orezul sălbatic cu ardei gras și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 277 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, oregano, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Orez Basmati cu fenicul prăjit, ardei gras, dovlecei și dovlecei, Aragaz lent Pilaf de orez sălbatic cu busuioc, porumb și ardei gras, și Broccoli cu fenicul și ardei gras roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și bulbul de fenicul tăiat cubulețe în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă orezul, oregano proaspăt, piper negru proaspăt măcinat și sare; gatiti 1 minut.