Orez cu ceapă caramelizată (arroz con cebolla al Caramelo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu ceapă caramelizată (Arroz con cebollan al Caramelo). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 426 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Arroz con Lentejas y Cebolla Frita-mi Viaje an Israel, 1, Pui și orez cu ceapă caramelizată, și Orez de afine cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, zahărul și usturoiul și gătiți aproximativ 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați orezul, amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi bine și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați bulionul și sarea aduceți la fierbere, amestecați și reduceți focul la minim.Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.