Un alt Cookie crocant de Ciocolată-tot untul ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 13 cenți pe porție. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, amestecați și aerați făina înainte de măsurare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Crunchy Cookie Unt Ciocolata Chip Cookie-Uri, Prăjitură Cu Ciocolată: Delicii Crocante, Crocante, și Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați câteva foi de biscuiți cu pergament.Cerneti sau amestecati bine faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.Unt de cremă și ambele zaharuri cu un mixer electric;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Resturi Proaspete
Rulou Cu Fructe
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați oul și vanilia și bateți până când oul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se încorporează. Se amestecă chipsurile de ciocolată.Aruncați lingurițe rotunjite pe foile de biscuiți căptușite cu pergament și coaceți timp de 12-15 minute (sau mai mult) sau până când marginile încep să se rumenească. Praful de copt împiedică prăjiturelele să se rumenească rapid, așa că se pare că prăjiturile se pot coace mai mult timp și devin mai crocante fără a se arde sau a se rumeni prea mult. Am copt-o pe a mea pe o foaie de cookie izolată, așa că, dacă observați că fundul dvs. se rumeneste prea repede, treceți la o foaie de cookie izolată sau stivuiți foaia de cookie deasupra alteia pentru a vă face propria foaie izolată.