Salată De Morcovi Ruși (În Stil Coreean)
Salata de morcovi ruși (în stil coreean) este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Un amestec de zahăr, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Salată În Stil Rusesc, Salată Marinată Rusă În Stil Sac, și Salată În Stil Rusesc (Salat Olivier).
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-un castron mare.
Presărați usturoiul peste morcovi.
Amestecați oțetul, zahărul și sarea împreună într-un bol mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana cand este moale si translucida, 5 pana la 7 minute. Se amestecă coriandrul și ardeiul cayenne în ceapă; se adaugă în amestecul de morcovi și se aruncă.
Se toarnă oțet pansament peste morcov amestec; arunca pentru a acoperi.
Transferați salata de morcovi într-un vas cu un capac bine fixat, acoperiți și refrigerați 4 până la 24 de ore, aruncând salata de mai multe ori în timp ce se marinează.