Salată De Morcovi Ruși (În Stil Coreean)

Salată De Morcovi Ruși (În Stil Coreean)
Salata de morcovi ruși (în stil coreean) este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Un amestec de zahăr, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Salată În Stil Rusesc, Salată Marinată Rusă În Stil Sac, și Salată În Stil Rusesc (Salat Olivier).

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați usturoiul peste morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
3
Amestecați oțetul, zahărul și sarea împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana cand este moale si translucida, 5 pana la 7 minute. Se amestecă coriandrul și ardeiul cayenne în ceapă; se adaugă în amestecul de morcovi și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CoriandruCoriandru
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă oțet pansament peste morcov amestec; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MorcovMorcov
6
Transferați salata de morcovi într-un vas cu un capac bine fixat, acoperiți și refrigerați 4 până la 24 de ore, aruncând salata de mai multe ori în timp ce se marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista