Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte

Coapsele de pui fierte cu oțet de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 659 calorii, 40g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de morcovi, coapse de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, și Pulpe de pui fierte cu cidru, ușor sănătoase, cu cartofi dulci și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și adăugați-le în caserolă, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, in loturi daca este necesar, intorcand o data, pana se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul într-un platou.
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din caserolă.
Adăugați morcovii, usturoiul și prazul și gătiți la foc mic până când sunt crocante, 5 minute.
Adăugați făina și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați oțetul și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Aduceți sosul la fiert și gătiți până se îngroașă, 3 minute.
Se adaugă bulionul, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Cuibărește puiul în sos, cu pielea în sus.
Transferați caserola la cuptor și fierbeți puiul timp de aproximativ 50 de minute, până când este fiert.
Transferați puiul pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Se fierbe pe raftul din mijloc al cuptorului până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 4 minute.
Se fierbe sosul la foc moderat până se reduce la aproximativ 4 căni, 10 minute. Se amestecă untul până se topește.
Adăugați pătrunjelul și arpagicul și condimentați sosul cu sare și piper. Întoarceți puiul în caserolă, cu pielea în sus și serviți.