Năut și spanac cu boia fumurie
Năutul și spanacul cu boia afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 108 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de sherry, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de pui, porumb și spanac la grătar cu sos de boia fumurie, Pui de boia cu naut, și Pui de boia fumurie peste orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; acoperiți și gătiți timp de 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă boia afumată și se gătește 1 minut.
Adăugați vin alb, bulion de legume și roșii; aduceți la fierbere.
Adăugați năut; reduceți focul și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor (aproximativ 15 minute), amestecând ocazional.
Adăugați spanac; acoperiți și gătiți timp de 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă pătrunjelul și oțetul.