Năut în sos picant de roșii
Năutul în sos picant de roșii este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 35 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de coriandru, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Năut în sos picant de roșii, Halabessa: năut în bulion picant de roșii, și Ouă și năut în sos picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul, jalapeos și ghimbirul și procesați-l într-o pastă. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Adăugați pasta de usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 2 minute.
Adăugați chimenul, coriandrul și cayenne și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați nautul și apa și fierbeți până când nautul este aromat cu sosul, aproximativ 8 minute. Condimentați nautul cu sare, garnisiți cu coriandru și serviți.