Muschiulet de porc cu gust de vinete

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu vinete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 395 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel, ardei prăjiți ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Muschiulet de porc cu gust de cireșe, Muschiulet de porc cu gust de Mango, și Muschiulet de porc cu data și cilantro savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și aliniați o tigaie pentru broiler cu folie. Se fierb ardeii prăjiți, jalapeno, vinetele, scallions și usturoiul pe folie până se carbonizează, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți cu un prosop umed pentru a se răci, apoi curățați ardeii și vinetele. Strângeți usturoiul de pe piele. Tăiați aproximativ legumele și usturoiul și aruncați într-un bol.
Condimentează carnea de porc cu chimenul și sarea și piperul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc; gătiți, întorcându-vă, până la aur, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți, întorcându-vă, până când un termometru introdus în centru înregistrează 150 de grade F, încă aproximativ 8 minute. Puneți carnea de porc deoparte.
Adăugați sucul de lămâie în tigaie, apoi adăugați amestecul de vinete și boia de ardei; se încălzește. Condimentează cu sare și piper și adaugă pătrunjelul. Feliați carnea de porc; serviți cu gustul de vinete și garnisiți cu boia de ardei.
Fotografie de Antonis Achilleos