Muschiulet de porc cu gust de vinete

Muschiulet de porc cu gust de vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu vinete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 395 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel, ardei prăjiți ușori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Muschiulet de porc cu gust de cireșe, Muschiulet de porc cu gust de Mango, și Muschiulet de porc cu data și cilantro savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și aliniați o tigaie pentru broiler cu folie. Se fierb ardeii prăjiți, jalapeno, vinetele, scallions și usturoiul pe folie până se carbonizează, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți cu un prosop umed pentru a se răci, apoi curățați ardeii și vinetele. Strângeți usturoiul de pe piele. Tăiați aproximativ legumele și usturoiul și aruncați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Condimentează carnea de porc cu chimenul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați carnea de porc; gătiți, întorcându-vă, până la aur, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți, întorcându-vă, până când un termometru introdus în centru înregistrează 150 de grade F, încă aproximativ 8 minute. Puneți carnea de porc deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Adăugați sucul de lămâie în tigaie, apoi adăugați amestecul de vinete și boia de ardei; se încălzește. Condimentează cu sare și piper și adaugă pătrunjelul. Feliați carnea de porc; serviți cu gustul de vinete și garnisiți cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista