Muschiuță de porc cu ardei

Muschiuță de porc cu ardei
Muschiuța de porc cu ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,33 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 283 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, zahăr brun, muștar dijon și friptură de porc rulată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este grozav. Rețete similare sunt mușchie de porc prăjite cu mere , zahăr brun și mușchie de porc glazurate cu balsamic și Juicy & Tender ~ Friptură de porc .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați muștarul, zahărul brun, hreanul și mararul; întins peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu Dulci, Tăiați în Fâșii De 3 InciArdei Roșu Dulci, Tăiați în Fâșii De 3 Inci
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți într-o tigaie mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Aranjați ardeii și ciupercile în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
5
Combinați vinul sau sucul și sucul de lămâie; se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160° și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți legumele și păstrați la cald. Prăjiți friptura la 4-6 inchi de la căldură timp de 5-7 minute sau până când se formează o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
9
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista