Murături Dulci De Dovlecei
Murăturile dulci de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 164 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de condimente de murat, oțet de cidru, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Murături De Dovlecei, Murături De Dovlecei, și Murături De Dovlecei Old Bay.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele de dovlecei. Tăiați subțire dovleceii.
Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate pe lungime, apoi pe verticală în bucăți subțiri.
Se amestecă dovlecelul, ceapa și sarea.
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine și scurgeți.
Între timp, tulpina, semințele și tăiați ardeii grași roșii în bucăți subțiri de aproximativ 2 inci lungime.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți oțetul, zahărul și condimentul de murat la fierbere.
Adăugați ardeiul gras și amestecul de dovlecei-ceapă.
Se ia de pe foc și se amestecă bine.
Puneți legumele și lichidul în borcane, acoperiți și lăsați să se răcească. Se răcește cel puțin 24 de ore sau până la 6 săptămâni.