Minestrone cu crutoane de usturoi

Minestrone cu crutoane de usturoi
Minestrone cu crutoane de usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ardei gras și ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Crutoane De Usturoi, Minestrone de iarnă și Bruschetta de usturoi, și Minestrone de iarnă și Bruschetta de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele crutoane până când pâinea este bine acoperită. În tigaie unsă de 15x10x1 inci, întindeți crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 15 până la 20 de minute, amestecând și rotind ocazional, până se rumenesc și sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-o cratiță de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați legume prăjite. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă legumele amestecate, roșiile și bulionul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Bulion De VităBulion De Vită
TomateTomate
5
Se încălzește la fierbere, ruperea roșiilor cu lingură ca bucătari de amestec. Se amestecă pastele. Gatiti neacoperit la foc mediu 10-12 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele si pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
PastePaste
6
Se amestecă fasolea. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu crutoane calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
FasoleFasole

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista