Migdale Marcona cu boia afumată

Migdalele Marconan cu boia afumată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 222 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, ulei de măsline, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Food52 ' s broccoli prăjit cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marconan, Migdale Marconan condimentate cu chimen și boia, și Broccoli Prăjit Cu Vinaigretă De Boia Afumată Și Marconan Al.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați migdale, ulei și boia de ardei pe o foaie de copt cu margini; întindeți într-un singur strat și prăjiți,aruncând ocazional, până la maro auriu închis, 8-10 minute.
Transferați într-un castron,presărați sare și aruncați pentru a acoperi.
Să cool.DO înainte: nucile pot fi prăjite cu 1 săptămânăînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.