Mere crocante la cuptor

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto-ovo la colecția ta, Mere Crocante la Cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,63 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 559 de calorii . Dacă ai la îndemână zahăr brun, stafide, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o poți prepara. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câteva persoane au apreciat foarte mult acest desert. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 42% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mere la cuptor vegane cu crumble de ovăz , Pui la cuptor cu mere cu scorțișoară și Pâine Roca crocantă, sărată și fragedă cu migdale .
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, măcinați nucile și zahărul.
Adăugați scorțișoară și puneți deoparte.
Combinați zahărul brun, stafidele și 2 linguri de unt; dați deoparte. Scoateți miezul merelor și curățați de coajă primele două treimi din fiecare. Frecați partea de sus și marginile cu lămâie; stoarceți sucul în centru.
Ungeți merele cu 2 linguri de unt; presați uniform amestecul de nuci peste părțile decojite.
Așezați într-o tavă pătrată de copt de 23 cm, neunsă. Umpleți merele cu amestecul de stafide.
Puneți câte un băț de scorțișoară în fiecare măr; stropiți cu untul rămas.
Turnați suc de mere în jurul merelor.
Coaceți, fără capac, la 190°C timp de 40-50 de minute sau până când merele sunt fierte. Lăsați să se răcească 15 minute înainte de servire.