Medaillons de porc cu ceapă glazurată

Medaillons de porc cu ceapă glazurată este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 178 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oțet balsamic, ceapă, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare sunt Filet de porc cu ceapă glazurată, Cotlete de porc glazurate cu zmeură cu ceapă murată, și Grătar în stil coreean BBQ glazurate cotlete de porc cu ceapa rosie si Baby Bok Choy.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch.
Așezați felii între două foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/2 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Se presară cimbru, sare și piper.
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti 8-10 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand des.
Adăugați oțet și miere; gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand ceapa este glazurata. Puneți ceapa peste carne de porc.