Medaillons de porc cu ceapă glazurată

Medaillons de porc cu ceapă glazurată
Medaillons de porc cu ceapă glazurată este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 178 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oțet balsamic, ceapă, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare sunt Filet de porc cu ceapă glazurată, Cotlete de porc glazurate cu zmeură cu ceapă murată, și Grătar în stil coreean BBQ glazurate cotlete de porc cu ceapa rosie si Baby Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați felii între două foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/2 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
4
Se presară cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
5
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti 8-10 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați oțet și miere; gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand ceapa este glazurata. Puneți ceapa peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MiereMiere
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista