MCPCMCROKECHERRY Jam
MCP blocajul de Chokecherry de la CMC ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 112. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de zahăr, pectină mcp, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Chokecherry Jelly, MCP Chokecherry Jelly, și Gem de struguri fără sâmburi MCP, fără sâmburi.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Zdrobiți bine chokechirries, câte un strat pe rând.
Așezați chokechirries și apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 min. sau până la licitație. Apăsați printr-o sită. Măsurați exact 3-1 / 2 căni de fructe preparate în 6 - sau 8-qt. saucepot. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 4 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)