Mazăre și lăstari de mazăre cu ceapă de primăvară și mentă
Mazăre și mazăre muguri cu ceapa de primavara si menta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 64 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți la îndemână crenguțe de năsturel, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Braise Rapidă De Mazăre De Primăvară Cu Lăstari De Ceapă Roșie, Pui de primăvară cu mazăre și ceapă, și Mazăre de primăvară cu menta.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți mazărea până când sunt doar fragede, aproximativ 3 minute.
În aceeași cratiță, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și un vârf de sare, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă mazărea, se acoperă și se gătește până se încălzește, 1 minut. Se amestecă untul, câte 1 lingură pe rând.
Se scoate de pe foc și se amestecă lăstarii de mazăre până se ofilesc. Se amestecă menta, se condimentează cu sare și piper și se servește.