Margherita Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margherita Pizzan. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 1/2 căni de făină, 1 lingură de făină de porumb, 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 50 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Acoperiți și lăsați aluatul să crească 15 minute sau până se umflă.
Combinați brânzeturile; pus deoparte.
Combinați pătrunjelul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline.
Ungeți amestecul de usturoi peste aluat. Se acoperă cu 1 cană amestec de brânză și felii de roșii.
Se presară cu amestecul de brânză rămas, 1/4 linguriță sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.
Lăsați pizza să stea 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.