Margherita Pizza

Margherita Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margherita Pizzan. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 2 1/2 căni de făină, 1 lingură de făină de porumb, 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 50 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați aluatul pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Acoperiți și lăsați aluatul să crească 15 minute sau până se umflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Combinați brânzeturile; pus deoparte.
9
Combinați pătrunjelul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
10
Ungeți amestecul de usturoi peste aluat. Se acoperă cu 1 cană amestec de brânză și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
AluatAluat
11
Se presară cu amestecul de brânză rămas, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
12
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
14
Lăsați pizza să stea 5 minute.
15
Se taie în 8 felii.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista