Margarita clasică pe stânci
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Margarita clasică pe stânci ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 90 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de tequila, pană de tei, lichior de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Margarita Clasică, Margaritas Spumante (Margaritas Șampanie), și English Rocks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați jantele a 4 pahare răcite cu pană de var; scufundați jantele în sare pentru a acoperi. Umpleți paharele cu gheață.
Se amestecă împreună tequila și următoarele 3 ingrediente într-un ulcior mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Umpleți un agitator de cocktail pe jumătate plin cu gheață.
Se adaugă cantitatea dorită de amestec margarita, se acoperă cu capac și se agită până se răcește bine. Se strecoară în pahare pregătite.
Notă: Am testat cu Jose Cuervo Especial pentru tequila și Triple Sec pentru lichior de portocale.
Încercați aceste răsuciri!
Margarita de rodie: reduceți sucul de lămâie la 1/4 cană. Se amestecă 1/2 cană de suc de rodie în amestecul de tequila în pas face aproximativ 2 căni.
Margarita de căpșuni: înlocuiți cristalele de zahăr decorator roșu cu sarea margarita. Reduceți zahărul pudră la 1/4 până la 1/3 cană și sucul de lămâie la 1/4 cană. Procesul 1 (10-oz.) ambalați căpșunile congelate în sirop ușor, dezghețate, în blender 30 de secunde sau până se omogenizează. Se amestecă piureul de căpșuni în amestecul de tequila în pas Face 2 1/2 căni.