Măsline Picholine Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați măslinele Picholine marinate. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ienibahar, boabe de piper roz, frunze de dafin turcești și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rață cu măsline verzi Picholine, Măsline Marinate, și Măsline Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mica si grea la foc moderat, amestecand, pana devine auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Transferați usturoiul cu o lingură cu fante într-un castron mic și rezervați uleiul separat (pentru a împiedica usturoiul să continue să se rumenească în ulei fierbinte).
Se fierbe 1/4 cană de oțet cu șalotă și zahăr brun într-o cratiță grea de 1 litru, neacoperită, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, uleiul de usturoi, restul de 1/2 cană de ulei de măsline, restul de 1/4 cană de oțet, condimente, frunze de dafin, zesturi și măsline și aduceți la foc mic.
Transferați amestecul într-un castron și răciți-l pentru a se încălzi. Marinați măslinele, acoperite și refrigerate, cel puțin 24 de ore.
Dacă doriți, reîncălziți în cratiță la foc mic, amestecând până se încălzește.
Transferați cu o lingură cu fante într-un vas de servit.
Măslinele pot Marina până la 5 zile.