Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovlecelul Polentan. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovleac pur și simplu, mămăligă instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă De Dovleac, Mămăligă cu dovleac, și Mămăligă de dovleac și brânză la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in 3 linguri de unt intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana cand este foarte moale, aproximativ 8 minute. Se amestecă dovleceii și se gătește, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Aduceți apă, lapte, sare și piper la fiert într-o oală grea de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați mămăligă într-un flux subțire, șoptind. Gătiți mămăliga la foc mic, amestecând cu un tel cu mâner lung și reducând căldura după cum este necesar pentru a preveni stropirea, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se amestecă amestecul de dovlecei și se gătește, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
5
Se ia de pe foc, apoi se amestecă brânza și restul de 2 linguri de unt.