Mămăligă cu dovleac

Mămăligă cu dovleac
Mămăliga cu dovleac este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă De Dovleac, Mămăligă De Dovleac, și Mămăligă de dovleac și brânză la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aranjați dovleceii, tăiați cu fața în sus, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Așezați căței de usturoi în cavitățile de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
3
Stropiți ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se presară cu salvie uscată, sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră și 35 de minute. Se răcește ușor. Peel squash și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salvie UscatăSalvie Uscată
UsturoiUsturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați la procesor și piure.
6
Combinați bulionul, 1 3/4 căni de apă și 1 1/2 lingurițe de sare într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când amestecul este foarte gros și cremos, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Se amestecă salvie proaspătă și 3 căni piure de dovlecei (rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Se amestecă la foc mediu-mic până se încălzește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
* Disponibil la piețele italiene, magazinele de alimente naturale și unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, înlocuiți 1 1/2 căni de făină de porumb galbenă obișnuită și gătiți amestecul timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb GalbenăFăină De Porumb Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista