Legume proaspete saut
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da saut proaspete legume ed un try. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de oțet de vin heinz, morcovi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut inox ed Asparagus, Saut ed pui si quinoa, și Saut inox ed fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați legume; gătiți și amestecați până când sunt crocante.
Se amestecă oțetul și amestecul de pansament; gătiți până se încălzește, amestecând ocazional.