Kabobs de pui de legume este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 302 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, ulei de canolan, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui-Legume Kabobs, Herb Pui Legume Kabobs, și Pui La Grătar-Kabobs De Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente; adăugați pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinada. Pe două frigarui metalice sau îmbibate din lemn, filetați alternativ puiul, roșiile și ardeiul verde. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte