Legume acrișoare și dulci
Legumele dulci și acrișoare ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 175 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, castraveți, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute . Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui cu miere și muștar cu caju și legume , supă de linte cu legume și paste și fidea și legume cu sos de arahide .
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați apa, zahărul, oțetul și semințele de țelină. Se amestecă până se dizolvă.
Într-un bol de amestecare de mărime medie, puneți un strat de ceapă roșie, castraveți, roșii, ardei gras verde și ardei gras roșu.
Se toarnă amestecul de zahăr peste legume, se acoperă și se da la frigider peste noapte.