Lasagna Mexicană
Rețeta Lasagna mexicană ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. O porție conține 382 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați salsa, brânză monterey jack, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Gatiti carnea de vita, ceapa, coriandrul si ardeii iute rosii in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Așezați 5 tăiței în fundul vasului de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci.
Strat cu 1 1/2 căni din amestecul de vită, 1 cană de brânză ricotta și 1 1/4 căni de salsa. Repetați cu tăiței rămași, amestec de carne de vită, brânză ricotta și salsa.
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când este fierbinte.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.